• 9123438517 (98+)
  • yektasazan.info@gmail.com

ثبت انواع شرکت

ثبت انواع شرکت

یکی از دغدغه های هر فردی که احساس نیاز به ایجاد یک شرکت می کند دانستن مراحل، مدارک و شرایط مورد نیاز برای انجام این کار ( ثبت شرکت ) است.

ما در این مقاله سعی کردیم تا تمامی جزئیات و جوانب ثبت شرکت را بر اساس قوانین به روز کشور و همچنین جدیدترین تغییرات سامانه ثبت شرکت ها به زبان ساده در اختیار شما قرار دهیم. به طوری که از گام ابتدایی تا آخرین مرحله تاسیس شرکت را به خوبی درک کنید.

ثبت شرکت اولین قدم در جهت رسمیت بخشیدن به کسب و کار شماست. تاسیس یک شخصیت حقوقی علاوه بر وجهه رسمی، مزایای بسیاری نیز دارد.

بیش 99% کسب و کارهای بزرگ به طور رسمی ثبت شده اند تا بدون مشکلات حقوقی به فعالیت خود ادامه دهند.

اما کسی که یک شرکت را راه اندازی میکند باید به نکاتی حین مراحل ثبت و بعد از تاسیس توجه داشته باشد. در صورتی که اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشید ممکن است کمی برای شما دردسر ساز شود.

مقاله پیش رو توسط افراد حقوقی و وکلای با تجربه تهیه و تنظیم شده است از این رو مطالعه این مقاله را اکیدا پیشنهاد می دهیم. به شما 100% این اطمینان را می دهیم که به پاسخ تمامی سوالات خود خواهید رسید.

 

ثبت شرکت به زبان ساده

کلمه شرکت به معنی “همکاری” است که ریشه ی آن با کلمات شریک و شراکت هم خانواده است. همچنین ترجمه کلمه ثبت شرکت به انگلیسی (Company registration) می شود.

 

از دید حقوقی معنی شرکت را می توان به توافق اشخاص (2 نفر یا بیشتر) جهت یک همکاری اقتصادی تعریف کرد که با هم مجموعه ای دارای شخصیت را تشکیل می دهند.

 

در این مجموعه که آن را شخصیت حقوقی می نامند، فعالیت های اقتصادی (و گاهی فعالیت های غیر اقتصادی) انجام شده و با محاسبه درآمد و کسر هزینه های انجام گرفته، سود باقیمانده بین اعضای شرکت تقسیم می شود.

 

در جامعه امروزی خیلی ها را می بینیم که به صورت شراکتی کسب و کاری را راه اندازی کرده اند. این افراد ناخودآگاه بدون اینکه شرکتی را به صورت رسمی به ثبت برسانند ، کارکرد شرکت را پیاده سازی کرده اند ولی با یک تفاوت بزرگ! که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

 

انواع شرکت ها و مقایسه آن ها

شرکت ها به طور کلی به 2 نوع تجاری و مدنی تقسیم می شوند.

 

شرکت های تجاری تحت قوانین تجاری با هدف جذب سود و منفعت اقتصادی و تقسیم آن میان اعضا تشکیل می شوند و کلیه ی فعالیت های شرکت پیرامون امور تجاری و بازرگانی شکل می گیرد.

 

شرکت تجاری به 7 نوع دیگر تقسیم بندی می شود که عموم افراد انواع شرکت را بر این 7 نوع می شناسند.

 

  1. شرکت های سهامی (مانند شرکت های سهامی خاص و سهامی عام)
  2. شرکت با مسئولیت محدود
  3. شرکت تضامنی
  4. شرکت مختلط غیر سهامی
  5. شرکت مختلط سهامی
  6. شرکت نسبی
  7. شرکت تعاونی تولید و مصرف

 

در خصوص شرکت های مدنی که در این مقاله به آن نخواهیم پرداخت صرفا همین مطلب کافیست که بدانید این نوع شرکت ها از اجتماع مالکین متعدد (حقیقی و حقوقی) جهت در هم آمیختن سهم الشرکه ی نقدی و غیر نقدی افراد به وجود می آید.

 

همچنین به طور خلاصه می توانید مشخصات و وجه افتراق انواع شرکت ها را در جدول زیر مشاهده کنید:

 

شرکت با مسئولیت محدود عمومی ترین نوع شرکت – قابل تاسیس با 2 نفر اعضا – مسئولیت بدهی ها تا سقف میزان سرمایه شرکت – مناسب شرکت های بازرگانی
شرکت سهامی خاص وجهه بهتر نسبت به مسئولیت محدود – قابل تاسیس با حداقل 3 نفر – مناسب برای شرکت در مناقصات و مزایدات
موسسه غیر تجاری جهت امور غیر تجاری – قابل ثبت با حداقل 2 نفر – مناسب جهت موسسات حقوق ، موسسات فرهنگی و…
شرکت بازرگانی جهت تجارت صادرات و واردات – قابل انتخاب بین نوع سهامی خاص و مسئولیت محدود – مناسب برای شرکت های بین المللی
شرکت دانش بنیان شرکت های دانش محور و دارای اختراعات و ابداعات – قابل ثبت به شکل سهامی خاص، مسئولیت محدود و موسسه
شرکت سهامی عام نیاز به مجوز از بورس و بانک مرکزی – دارای سهام قابل خرید توسط عموم مردم – مناسب کارخانجات و صنایع بزرگ
شرکت تضامنی قابل تاسیس با نام اعضا و حداقل 2 نفر است – مسئولیت بدهی ها با هریک از اعضای شرکت به تنهایی است – مناسب صرافی ها
شرکت تعاونی جهت ثبت مجامع و اتحادیه ها با حداقل 7 نفر – 5 نفر اعضا و 2 نفر بازرس – مناسب اتحادیه های روستایی ، کشاورزی و…
شرکت نسبی مانند شرکت تضامنی دارای نامی خاص با این تفاوت که مسئولیت اعضا در قبال بدهی ها به میزان سرمایه شرکت است.

 

 

مراحل ثبت شرکت چگونه است؟

مراحل تاسیس شرکت مشابه کلیه امور اداری که در زندگی خود تجربه کرده ایم شرایط و پیچیدگی های خاص خود را دارد. در واقع برای طی کردن این مراحل بایستی به طور کامل با این روند آشنا شویم.

 

در ایام نه چندان دور کارهای اداری به صورت دفتری و اصطلاحا دستی انجام می شد. و هر فرد میبایست به صورت حضوری به اداره ثبت شرکت استان خود رفته و با پر کردن فرم ها و پرداخت هزینه های قانونی ثبت شرکت منتظر می ماند تا فرآیند ثبت توسط اداره انجام شود.

 

همچنین برای هر بار پیگیری و استعلام شرکت خود مجددا به صورت حضوری به اداره ثبت شرکت مراجعه می کرد. اما با ورود سیستم ها و سامانه آنلاین ثبت شرکتها روند و مراحل ثبت دست خوش تغییراتی شد.

 

این تغییرات برای آسان شدن روند ثبت ایجاد شدند. اگرچه تا حد بسیار زیادی ثبت شرکت از طریق سامانه راحت تر شده است اما ناخواسته باعث برخی پیچیدگی ها نیز شده است.

 

این در حالی است که اگر آشنایی و تجربه کافی برای انجام این مراحل را نداشته باشید ممکن است در حین ثبت دچار مشکلاتی شوید. اما در نظر داشته باشید که کارشناسان ما هر لحظه پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

 

شما همچنین می توانید کلیه مراحل ثبت شرکت خود را به ما بسپارید تا بدون اتلاف وقت و بدون آزمون و خطا شرکت خود را به ثبت برسانید. این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که ثبت شرکت یک فرآیند حقوقی است که حتما نیاز به یک وکیل خواهید داشت.

 

صفر تا صد مراحل ثبت شرکت در 7 مرحله

ما سعی کردیم به زبان ساده نحوه طی کردن کلیه مراحل ثبت شرکت را در 7 گام به شما آموزش دهیم. از این رو پیشنهاد میکنیم این مراحل ساده و در عین حال بسیار مهم را به دقت و با حوصله مطالعه کنید.

 

مرحله اول انتخاب نوع شرکت

در نخستین قدم برای ثبت شرکت بایستی ارزیابی های اولیه را برای انتخاب بهترین نوع شرکت برای کسب و کارمان را انجام دهیم. در این مرحله همچنین با توجه به نوع انتخابی شرکت، شرکاء و اعضای شرکت را نیز باید مشخص کنیم.

 

در واقع اگر شرکتی نیاز داشته باشیم که در مناقصات شرکت کند بایستی نوع سهامی خاص را انتخاب کنیم، در این حالت به 3 نفر اعضا و 2 نفر بازرس نیاز داریم. اما اگر تعداد افراد ما 2 نفر باشن باید به عنوان مثال شرکت با مسئولیت محدود را انتخاب کنیم.

 

از این رو اولین مرحله برای ثبت شرکت از حساسیت بالایی برخوردار است. چون یک انتخاب خوب آینده ایی روشن برای کسب و کار ما ایجاد می کند. پیشنهاد میکنیم در اولین قدم خود حتما با کارشناسان حقوقی ما مشورت کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

 

مرحله دوم انتخاب نام شرکت

در قدم دوم پس از انتخاب نوع شرکت، بایستی برای شرکت خود یک نام انتخاب کنیم، انتخاب نام شرکت نیز قلق های خاص خودش را دارد. این نام بایستی با توجه به شرایط و قوانین مورد نظر اداره ثبت شرکتها حداقل 3 سیلاب داشته و ریشه فارسی داشته باشد تا در نهایت توسط این نهاد تایید شود.

 

ما در وب سایت خود مقاله ایی با عنوان “نحوه انتخاب نام برای شرکت” منتشر کرده ایم که در تمامی جوانب انتخاب یک نام درست برای شرکت را شرح داده ایم. پیشنهاد میکنیم این مقاله را مطالعه کنید.

 

به این نکته نیز توجه کنید که نام شرکت مبحثی کاملا جداگانه نسبت به برند و نام تجاری داری دارد. برخی به اشتباه نام شرکت را بر محصولات و خدمات خود می گذارند در حالی که این نام حمایت معنوی از برند شما ندارد و باید برای حفظ حقوقی کپی رایت نام تجاری خود برای ثبت برند اقدام کنید که در صفحه ایی جداگانه توضیحات کاملی در این خصوص داده ایم.

 

مرحله سوم مشخصات و موضوع فعالیت شرکت

در مرحله سوم بایستی کلیه جزئیات شرکت از جمله آدرس، انتخاب سمت اعضای شرکت و همچنین مهمترین بخش آن موضوع فعالیت شرکت تعیین شود. در خصوص موضوع فعالیت باید حتما با یک کارشناس حقوقی مشورت کنید تا بتوانید بهترین و کامل ترین موضوع را برای شرکت انتخاب کنید.

 

موضوع فعالیت شرکت محدود مجاز برای انجام فعالیت های شرکت را مشخص می کند. از این رو برای اینکه در آینده بتوانید در تمامی بخش هایی که شرکت تان پتانسیل دارد فعالیت و رشد کنید بهتر است در ابتدا این موضوعات را در اساسنامه شرکت بیاورید.

 

هرچند در صورتی که قبلا شرکتی داشته اید و موضوع فعالیت آن محدود بوده است می توانید با انجام تغییرات الحاق به موضوع بزنید.

 

مرحله چهارم ثبت در سامانه آنلاین ثبت شرکتها

در این گام بعد از مشخص شدن تمامی موارد و جزئیات شرکت، با داشتن مدارک مورد نیاز از جمله تصویر شناسنامه و کارت ملی اعضای شرکت، اقدام به ثبت اطلاعات در سامانه ثبت شرکتها می کنیم. با درج اطلاعات در این سامانه و انتخاب نام. منتظر تایید کارشناسان اداره ثبت می مانیم.

 

پس از تایید و گذشتن از مرحله انتخاب نام شرکت، مشخصات اوراق اصلی شرکت در گام بعدی توضیح داده ایم را درج می کنیم و آگهی پیش نویس ثبتی را دریافت می کنیم.

 

مرحله پنجم تنظیم اوراق شرکت

در گام چهارم تمامی موارد فوق را باید در اوراق اصلی شرکت که شامل اساسنامه ، شرکتنامه و اظهارنامه هستند تهیه و تنظیم شود. این اوراق باید طبق اصول و قواعد مورد تایید اداره ثبت شرکت ها تنظیم شده و تغییرات غیر استاندارد بدون مشورت با کارشناس حقوق می تواند باعث مردود شدن روند ثبت شرکت شود.

 

به شما پیشنهاد می کنیم حتما این اوراق را طبق قاعده استاندارد آن تهیه و تنظیم کنید تا از اتلاف وقت، انرژی و هزینه گزاف جلوگیری کنید.

 

همچنین پس از تهیه و تنظیم این اوراق ، تمامی صفحات در 2 نسخه باید توسط اعضای شرکت به امضا برسند تا یک نسخه آن در اداره ثبت شرکت ها و یک نسخه نزد موسسین شرکت بماند.

 

مرحله ششم ارسال مدارک به اداره ثبت

پس از تهیه و تنظیم اوراق ثبتی و همچنین دریافت آگهی پیش نویس ثبتی از سامانه، تمامی مدارک فوق را با پاکت و پوشه مخصوص اداره ثبت شرکتها که می توان از دفاتر پستی تهیه کرد به اداره ثبت شرکت ها ارسال میکنیم و منتظر تایید از طرف اداره ثبت شرکتها می شویم.

 

مرحله هفتم گام نهایی و دریافت آگهی

در صورتی که مشخصات، اوراق و کلیه مدارک ارسالی و ثبت شده در سامانه اداره ثبت شرکتها بدون نقص و کامل به دست کارشناسان اداره برسد پس از چند روز در سامانه اداره ثبت پیام مبنی بر ثبت شدن شرکت در این اداره به دست شما خواهد رسید.

 

برای متوجه شدن این موضوع باید روند ثبت شرکت خود را به طور مداوم در این سامانه پیگیری کنید.

 

در این مرحله یک پرینت از برگه پیش نویس خود گرفته و توسط وکیل خود آگهی تاسیس شرکت خود را از اداره ثبت شرکتها دریافت خواهید کرد. البته لازم به ذکر است در این مرحله بایستی هزینه های ثبتی خود را در اداره ثبت شخصا یا توسط وکیل خود پرداخت کنید.

 

در ادامه به طور تفصیلی روند کار در اداره ثبت شرکتها را توضیح داده ایم.

 

نکته: در نظر داشته باشید که گرفتن آگهی تاسیس شرکت پایان راه نیست، اما در این گام شرکت شما ثبت شده است و دارای شماره ثبت و شناسه ملی است. بعد از این گام باید اقدامات پس از ثبت شرکت را که الزامی هستند انجام دهید.

 

روند ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها

لازم به ذکر است که امر تعیین نام، فقط در تهران انجام می شود و شرکت هایی که در سایر شهرها ثبت می شوند نیز جهت تعیین نام به تهران معرفی می شوند.

 

در صورت کامل بودن مدارک تقدیمی، کارشناس اداره ی ثبت شرکتها اقدام به تهیه ی پیش نویس آگهی ثبت نموده و به متقاضیان ثبت یا یکی از شرکا یا وکیل رسمی شرکت تحویل می شود.

 

جهت تعیین حق الدرج آگهی باید به «نمایندگی روابط عمومی» ‌مراجعه کرد. لازم به ذکر است در صورتی که کارشناس اداره، موضوع شرکت را نیازمند کسب مجوز از مرجع خاصی بداند از مرجع مزبور، استعلام می نماید.

 

سپس متقاضی باید مبلغی که بابت حق الثبت و حق الدرج آگهی، معین می شود. ‌به بانک و حساب تعیین شده، واریز کند و پس از آن فیش پرداخت حق الثبت و حق آگهی را به «‌واحد حسابداری» ‌اداره، تحویل و واحد مذکور، این امر را در ذیل برگه ی تقاضانامه، درج می کند.

 

در ادامه مدارک به «واحد ثبت تأسیس و تغییرات» اداره ی ثبت شرکت ها تحویل و شرکت، ثبت می شود و امضایی دال بر «برابر بودن ثبت با سند» ‌از شرکا یا وکیل رسمی شرکت، اخذ می گردد.

 

سپس دو نسخه آگهی به امضای رئیس اداره رسیده و یک نسخه از تمامی مدارک در پرونده ی شرکت، ضبط و نسخه ی دوم جهت نگهداری در شرکت به متقاضی داده می شود و این سند «سند ثبت شرکت» ‌است، که این موارد توسط وکیل پرونده انجام می شود.

 

در نهایت متقاضی باید یک نسخه از آگهی را به «واحد روابط عمومی» ‌مستقر در اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی و نسخه ی دیگر را به دفتر روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران واقع در تهران، تسلیم کند.

 

با توجه به ماده 6 نظامنامه ی قانون تجارت وزارت عدليه و ماده 197 قانون تجارت در ظرف مدت یک ماه از تاریخ ثبت شرکت، باید خلاصه ی شرکتنامه و منضمات آن، توسط اداره ی ثبت در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران و یکی از جراید کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت به خرج خود شرکت، منتشر شود.

 

تذکر1: اظهار نامه ثبت شرکت از اوراق بهادار بوده که باید از اداره ثبت شرکتها تهیه شود. برای دریافت اظهارنامه مزبور باید تقاضانامه ای دایر بر قصد تأسیس شرکت، تنظیم شود.

 

تذکر2: شرکتنامه مذکور باید به صورت رسمی باشد. شرکتنامه نیز حاوی اطلاعات مذکور در فرم تقاضانامه است. به موجب ماده 5 قانون طرح اصلاحی آیین نامه ثبت شرکتها مصوب شهریور ماه 1340، اداره ثبت شرکت ها در تهران و دوایر ثبت شرکتها در شهرستان ها، در ثبت شرکتنامه، قائم مقام دفترخانه های اسناد رسمی هستند و از این رو برای تنظیم شرکتنامه‌ ی رسمی، نیاز به مراجعه به دفترخانه ‌ی اسناد رسمی نیست.

 

تذکر3: در صورتجلسه‌ مذکور، نکات ذیل درج می گردد: ‌زمان تشکیل جلسه، ‌تصریح به اینکه اساسنامه، اظهارنامه و شرکتنامه به تصویب و امضای کلیه ی شرکای شرکت رسیده است. تعیین و تصریح اعضای هیأت مدیره و مدت مدیریت آنها، تعیین دارندگان حق امضای اسناد تعهد آور شرکت، تصریح به اینکه اعضای مدیر با امضای صورتجلسه مذکور، ‌قبول سمت می نمایند. تصریح به مبلغ سرمایه‌ شرکت و پرداخت آن از طرف کلیه ی شرکا و تحویل آن توسط مدیرعامل و اقرار مدیرعامل به وصول سرمایه ی شرکت، تعیین شخصی برای انجام کارهای لازم برای ثبت شرکت.

 

 

سوالات متداول

 

فرآیند ثبت شرکت چه مقدار زمان می برد؟

 

ثبت شرکت در بازه زمانی 7 الی حداکثر 10 روزه انجام می پذیرد. در صورتی که شخصا برای ثبت اقدام کنید مدت زمان این فرآیند بر اساس آزمون و خطا کردن مراحل ثبت می تواند افزایش پیدا کند.

 

در مجموعه ما تا مرحله تایید نام حدود 2 روز زمان برده و بعد از آن حداکثر تا 7 روز کارهای ثبتی شرکت به اتمام می رسد.

 

برای ثبت شرکت چه مدارکی نیاز داریم؟

 

به طور کلی برای ثبت شرکت به مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی) اعضای شرکت نیاز است.

 

اما بر اساس نوع شرکت می تواند این مدارک تغییر کند. مثلا در خصوص شرکت با مسئولیت محدود همین مدارک کافیست اما در خصوص شرکت های سهامی عام به مدارک خاص دیگری نیاز خواهد بود.

 

مدارک تحصیلی مورد نیاز ثبت شرکت چیست؟

 

به طور عمومی برای ثبت شرکت شرط الزامی جهت مدرک تحصیلی وجود ندارد.

 

به جز مواردی که در عنوان و نام شرکت کلماتی مانند (شرکت مهندسی …) استفاده می شود که در این صورت نیاز به مدارک تحصیلی مرتبط می باشد.

 

چرا از طریق نخستین ثبت اقدام کنیم؟

 

یکی از دلایل انتخاب ما می تواند تجربه کار و وکلای مجرب ما در زمینه حقوقی شرکت ها باشد.این مورد می تواند شما را از تمام دغدغه های فکری که برای ثبت شرکت خود دارید راحت کند.

 

همچنین نرخ دستمزد منصفانه نخستین یکی دیگر از وجه تمایز ما با دیگر موسسات است.

 

تعرفه ثبت شرکت در سال جاری 1401 چقدر است؟

 

با توجه به افزایش چند برابری هزینه های ثبت متاسفانه در سال 1401 با افزایش قیمت برای انجام ثبت شرکت مواجه شدیم. با این حال برای محاسبه دقیق نرخ هزینه های ثبت شرکت بایستی با کارشناسان ما در تماس باشید.

 

با مشاوره رایگان کارشناسان می توانید از هزینه دقیق ثبت شرکت خود مطلع شوید.

 

آیا برای ثبت شرکت نیاز به مجوز داریم؟

 

در 99% در مواقع با توجه به نوع تنظیم موضوع فعالیت شرکت مورد نظر خود نیاز به مجوز نخواهید داشت اما در بعضی از کسب و کارها که فعالیت خاصی را انجام می دهند ممکن است نیاز به مجوز داشته باشید.

 

شما می توانید با استعلام موضوع فعالیت خود از راهنمایی کارشناسان ما برخوردار شوید.

 

برای ثبت شرکت به چند نفر اعضا نیاز است؟

 

برای شرکت مسئولیت محدود حداقل 2 نفر اعضا کافیست اما در خصوص شرکت سهامی خاص بایستی حداقل 3 نفر اعضا و 2 نفر بازرس داشته باشید (مجموعا 5 نفر)

 

در خصوص انواع دیگر شرکت ها نیز این تعداد متناسب با نوع شرکت انتخاب می شوند.

 

بهترین نوع شرکت برای شروع فعالیت کدام است؟

 

بهترین نوع شرکت بایستی بر اساس نوع نیاز هر کسب و کاری تعیین شود. اما اگر شما صرفا شرکتی را برای شروع کسب و کار خود با تعداد اعضای کم نیاز دارید پیشنهاد ما شرکت با مسئولیت محدود است.

 

اما اگر به شرکتی جهت حضور در مناقصات و مزایدات و اخذ وام نیاز دارید پیشنهاد ما شرکت سهامی خاص است.

 

آیا میتوان به صورت غیر حضوری شرکت ثبت کرد؟

 

بله با توجه به راه اندازی سامانه آنلاین ثبت شرکت ها، ورود اطلاعات اولیه کاملا به صورت غیر حضوری انجام می شود. در مراحل بعدی جهت ارسال مدارک فیزیکی به اداره و همچنین پس از ثبت شدن شرکت جهت دریافت آگهی تاسیس نیاز به تردد حضوری دارید.

 

اما شما می توانید این فرآیند را به وکلای ما بسپارید تا کلیه کارها برای شما به صورت غیر حضوری انجام شوند.

 

نام شرکت خود را چگونه انتخاب کنیم؟

 

در حال حاضر برای انتخاب نام شرکت حداقل به 3 سیلاب نیاز است. این نام ها بایستی ریشه فارسی داشته و کلمات عام و صفات نباشند.

 

در بخش مقالات ما می توانید مقاله “نحوه انتخاب نام برای شرکت” را مطالعه کنید تا تمام جوانب انتخاب نام را در نظر بگیرید.

 

آیا خودمان میتوانیم از طریق سامانه ثبت شرکت اقدام کنیم؟

 

بله ثبت شرکت از طریق این سامانه برای تمامی افراد قابل انجام است.

 

اما پیشنهاد ما به شما این است که برای جلوگیری از مشکلات در آینده و همچنین اتلاف وقت و انرژی برای ثبت شرکت خود با وکلا و کارشناسان ثبتی ما مشورت کنید تا بهترین انتخاب را برای کسب و کار خود داشته باشید.

 

آیا بعد از ثبت شرکت میتوانیم در آن تغییراتی انجام دهیم؟

 

بله 100% شما میتوانید هر زمان بعد از ثبت شرکت در اکثر موارد شرکت خود تغییرات ایجاد کنید. این تغییرات می توانید تغییر در نام شرکت، آدرس و مشخصات، اعضا و تعداد آن، سمت ها و… باشد.

 

برای اطلاعات بیشتر در زمینه تغییرات شرکت پیشنهاد می کنیم مقاله “تغییرات شرکت” را در همین سایت مطالعه کنید.

 

میزان حداقلی سرمایه برای ثبت شرکت چقدر است؟

 

حداقل سرمایه برای تاسیس یک شرکت یک میلیون ریال است اما پیشنهاد ما این است که مطلقا شرکت خود را این سرمایه به ثبت نرسانید. جهت مشاوره در این خصوص می توانید با کارشناسان تخصصی ما در تماس باشید.

 

آیا ثبت شرکت نیاز به کارت پایان خدمت دارد؟

 

برای ثبت شرکت نیازی به داشتن کارت پایان خدمت نیست.

 

اما لازم است بدانید نداشتن کارت پایان خدمت در خصوص اخذ برخی از مجوزها الزامی است و شرکت هایی که نیاز به اخذ مجوز دارند برای اخذ این مجوزها از فردی که کارت پایان خدمت ندارد نبایستی استفاده کنند.

 

آیا کارمندان دولت می توانند شرکت ثبت کنند؟

 

در خصوص کارمندان دولت بایستی بدانید که محدودیت هایی لحاظ شده اند و از این بابت کارمندان دولت در شرایط عمومی نمی توانند از اعضای یک شرکت مانند مدیرعامل و یا رئیس هیئت مدیره باشند.

 

اما این افراد می توانند با شرایط خاصی سهام دار شرکت باشند. اگر در این خصوص سوالات بیشتری دارید می توانید از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

 

اخد اقامت برای افراد زیر 18 سال در ترکیه